főoldal
galéria
video
produkció
ezt mondják rólunk
kapcsolat
galéria
Ezt mondják rólunk
"Telitalálat volt a Copacabana táncegyüttes meghívása cégünk karácsonyi rendezvényére. Igazán forró és egyben oldott hangulatot varázsoltak színvonalas és színes produkciójukkal. Nagyon tetszett, hogy együtt táncoltak a közönséggel, ennek köszönhetően a műsoruk után is megmaradt a felhőtlen jókedv és a kollégák szinte megrohamozták a táncparkettet."
Kurgyis Anna
Phoenix-Mecano
"Igazán kiváló, színvonalas produkciónak lehettünk szemtanúi, hiszen a változatos koreográfia és jelmezek igazán izgalmassá, feledhetetlenné varázsolták a műsort. Az előadás megkoronázásaként a fantasztikus brazil táncosok által vendégeink is részeseivé válhattak a magával ragadó shownak és egy könnyed koreográfia elsajátítása után a résztvevők sikerélménye és a latin életérzés megalapozta az egész est jó hangulatát. Szívből ajánljuk mindenkinek!"
Vabják Dóra
Euroshow Kft.
"Nagy várakozással tekintettünk a produkció elé. Utólag mégis többet kaptunk, mint amit vártunk.

A remekül megkoreografált és ötletes műsor mind a női, mind a férfi szemnek rendkívül látványos volt. A ritmusos brazil zene és a dinamikus tánc mindenkit magával ragadott. De emellett a program a közönség bevonásával roppant szórakoztató és vicces is volt egyben.

A vacsora után megteremtette a megfelelő hangulatot az egész estés mulatozáshoz. Minden típusú rendezvény megfelelő programja lehet, ezért nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek."
Gaál Tekla
Allure Supreme
Copyright 2012 © Copacabana Show. All rights reserved.